nutella

bu göbek nereden çıktı sanıyorsun

ayı sözlük planetromeo da

fırından çıkmış sıcak ekmek

sevgiliye bağırmak

kocamla ilişkimizin başlarında tanıma sürecinde telefon yoluyla birbirimize höykürmelermiz. göztepe köprüsünün ortasında avazım çıktığı kadar bağırdığım zamanları bilirim (neyse ki sular duruldu dengeye vardı)

en tatlı yerinden öpüyorum

en tatlı yer olarak boyundan öpmek bana göre.

nu

her bir parçası ayrı ayrı ele alınarak irdelendiğinde farklı hikayeler çıkardığım alman psychedelic, tech house ve house dj.

avusturyalı çağdaşı klangkarussell gibi kesintisiz house müzikte güzel işler çıkaran nu, who loves the sun’da atmosferi, man o to’da lirizm yanı ağır basan eşcinsel bir aşkı betimliyor gibi. hiçbir şarkısı birbirine benzemeyen müzik adamı, 10-15 dakika süren parçalarla kendine sürükleyen türden.

nu & jo ke-who loves the sun:

nu-man o to:

nu-amor:

aile hesabı

bir gay hesabı kadar geniş bir aileye sahip değildir. burada sadece çekirdek aile görünürken sınırları olmayan gay hesabında eski sevgili, eski sevgilinin yeni sevgilisi, eski sevgilinin yeni sevgilisinin eski sevgili koleksiyonu, yeni sevgilinin sevgili koleksiyonu, eski kolilerle yeni kolilerin ortak sevgilileri gibi geniş bir yelpaze vardır.

(bkz: aile var)

yarbay mehmet alkan

çok geçmez, zamanında yaptığı "kahramanlıkları", "paralel" yahut "satılmış köpek" olarak tekrar yorumlayacaklardır, zira hükümete karşı herkes haindir anlayışı yüreğindeki acıya bakmadan herkesi içinde eritip yok etmek derdindedir..

bukoli

müge anlı

polis kuvvetlerinden daha fazla cinayeti aydınlattığı söyleniyor.